OnlineSynlighed.dk er et bureau, som arbejder med online marketing. De tilbyder alt inden for Reputation Management, Google AdWords, sociale medier, søgemaskineoptimering og online kommunikation.

Virksomheden beskæftiger sig desuden med webdesign, og kan altså være med fra start til slut i processen, når der skal laves hjemmesider for virksomheder i hele landet.

Virksomheden er placeret på Østergade i Hadsten centrum, og beskæftiger 4 medarbejdere. Online Synlighed blev stiftet i 2011 af John Nielsen, som er teknisk SEO ekspert, og har mange års erfaring med at skabe synlighed på nettet. John Nielsen fungerer også i dag som direktør i virksomheden.

OnlineSynlighed.dks formål er, gennem forskellige indsatser, at skabe merværdi for deres kunder ved at gøre dem synlige på nettet. Det gør de gennem forskellige markedsføringsmæssige indsatser.

OnlineSynlighed.dk rådgiver desuden virksomheder om deres tilstedeværelse på nettet og sociale medier. Gennem Online Reputation Management kan OnlineSynlighed.dk desuden hjælpe virksomheder med at håndtere eventuelle shitstorms og rådgive omkring hvordan man skaber et godt omdømme på internettet.