MyHRsol er et danskudviklet HR system, som ligger i skyen. Derfor kan HR systemet tilgås uanset hvor man sidder. HR systemet er modulopbygget, så man kan selv kan tilvælge de funktioner, som man har behov for. De moduler, der tilbydes, er:

  • Medarbejderdatabase og masterdata
  • Rekrutteringssystem
  • Medarbejdersamtale system til MAS og MUS-samtaler
  • Pre- og onboarding
  • Undersøgelser og løbende opfølgning på indsatsområder

Derudover kan HR systemet også integreres til andre systemer, som virksomheden eventuelt anvender, så data let kan overføres og holdes opdateret på tværs af systemerne.

Opbevar medarbejderdata forsvarligt

Medarbejderdata skal i dag opbevares forsvarligt, og overholde kravene fra EU persondataforordningen, GDPR. Det betyder blandt andet, at medarbejderdata kun må opbevares, hvis der er hjemmel for det. Derudover er det kun personer, der har hjemmel til at tilgå dataene, der må dette. Det betyder, at det ikke må være muligt for en medarbejder at se data om en kollega, med mindre dette er nødvendigt for at kunne løse en given opgave.

Medarbejderdatabasen (Employee Center) i MyHRsol, lever op til alle kravene jf. GDPR. Medarbejderdatabasen giver et godt overblik over alle medarbejdere, deres kompetencer og deres ansvarsområder m.m. Derudover er det muligt at angive forskellige brugerniveauer, så der altid er kontrol over, hvem der har adgang til udvalgte medarbejderes data.

Gratis prøveperiode

MyHRsol er et komplet HR system, der løbende videreudvikles. Systemet er udviklet i Danmark, hvor udviklerne løbende optimerer på brugernes feedback, så systemet optimeres.

At udvælge det rette HR system til sin virksomhed kan være svært. Med MyHRsol har man dog mulighed for at teste systemet af i 30 dage – helt gratis og uforpligtende. Man kommer i gang på mindre end 24 timer, og man bliver hjulpet i gang med de moduler, man har valgt, at man vil teste. Man vælger selv, hvor mange og hvilke moduler, man vil teste gennem sin prøveperiode.

 

Adresse

Vores adresse:

-

Telephone: