Lampeshop.dk sælger, gennem sin webshop, designerlamper i hele landet. Lampeshop.dk har desuden en fysisk butik i Østjylland.

Lampeshop.dk er autoriseret forhandler inden for lamper fra en lang række anerkendte designere – herunder Louis Poulsen, Flos og Gubi. De forhandler både bordlamper, gulvlamper, spots, pendler, udendørslamper og tilbehør og reservedele til deres produkter.

Webshoppen er e-mærket, hvilket betyder, at man trygt kan handler på den. E-mærket er nemlig med til at sikre kundernes rettigheder, og forsikrer om, at alle love og regler bliver overholdt. E-mærket giver ligeledes kunder muligheden for at bruge den såkaldte Forbruger Hotline, hvor man kan modtage rådgivning omkring handel på nettet og juridisk assistance i forbindelse med køb på nettet.

Medarbejderne er uddannet specifikt inden for designerlamper, og tilegner sig løbende mere viden gennem uddannelse hos de forskellige leverandører. På den måde sikrer man sig, at medarbejderne hos Lampeshop.dk altid ligger inde med den nyeste viden på området. Man modtager altså altid professionel og kompetent vejledning, når man handler på Lampeshop.dk.

 

Opening Hours

Monday

9:30-17:30

Tuesday

9:30-17:30

Wednesday

9:30-17:30

Thursday

9:30-17:30

Friday

9:30-18:00

Saturday

9:00-13:00

Sunday

-